ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αποτρόπαιο βίντεο: «Μητέρα» δέρνει το παιδί της σε τράπεζα

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, με το περιστατικό να έχει λάβει χώρα το Νοέμβριο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένα βίντεο-γροθιά στο στομάχι για τη βιαιότητα που εμπεριέχει, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Αφορά τον αναίτιο ξυλοδαρμό ενός εξάχρονου παιδιού από τη μητέρα του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Ρωσία, και ως θύτης αναγνωρίστηκε η 35χρονη Zhanna Voytishek. Στο βίντεο φαίνεται με τον γιό της να πλησιάζουν ένα ΑΤΜ για να βγάλουν χρήματα. Σχεδόν αμέσως, η μητέρα αρχίζει να χτυπά τον μικρό, χωρίς έλεος, ενώ το βασανιστήριο του παιδιού συνεχίστηκε και εκτός της τράπεζας.

Εκεί, αφού χτύπησε το παιδί για άλλη μια φορά, το άφησε στο χιόνι και έφυγε χωρίς καν να κοιτάξει πίσω της, με έναν περαστικό να προσπαθεί να δει αν είναι καλά ο 6χρονος.

Η μητέρα αναγνωρίστηκε από τις αρμόδιες αρχές της Ρωσίας, και έγινε γνωστό ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να επέμβουν εφόσον υπάρχει και πατέρας στην οικογένεια, παρόλα αυτά ήδη ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό.
Ο λόγος πίσω από τον ξυλοδαρμό, έχει να κάνει με το ότι δεν είχαν μπει στο λογαριασμό ακόμη τα χρήματα της πρόνοιας που δικαιούται το παιδί.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση