ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ισχυρή έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ (video)

Στους επτά ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών- 22 τραυματίες

 

20:15

Στη δημοσιότητα video το οποίο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες απεικονίζει έναν ύποπτο ο οποίος αφήνει το παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα στο σημείο στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη.

 

 

20:00  

Αυξάνεται ο αριθμός των τραυματιών. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι 27 πρόσωπα έχουν τραυματιστεί.  Στους επτά ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών, όπως μεταδίδεται. 

19:30

Στους επτά ο αριθμός των νεκρών και είναι όλοι τους αστυνομικοί σύμφωνα με το τι μεταδίδουν τα τοπικά μέσα Ενημέρωσης. Οι τραυματίες ανέρχονται στους 22, 17 εκ των οποίνω είναι μέλη της αστυνομίας.

19:00

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αυτή την ώρα (19.00) στο Ντιγιάρμπακιρ ο αριθμός των νεκρών είναι έξι. Πρόκειται για αστυνομικούς. Υπάρχουν 23 τραυματίες. Οι 14 τραυματίες είναι αστυνομικοί.

 18:45 

Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Diken μεταδίδει την πληροφορία ότι η βομβιστικής επίθεση στο Ντιγιάρμπακιρ αφήνει πίσω της 6 νεκρούς και τουλάχιστον 20 τραυματίες.
Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής (18.45). Εν τω μεταξύ, επίθεση με ρουκέτες δέχθηκε πριν από λίγο ένα φυλάκιο της χωροφυλακής στο Βαν

18:15

Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο Νομάρχης του Ντιγιάρμπακιρ υπάρχουν τουλάχιστον 14 τραυματίες. Κάποια μέσα κάνουν λόγο και για 4 νεκρούς αστυνομικούς. 

Στο Ντιγιάμπακιρ έχει σημάνει συναγερμός με όλα τα νοσοκομεία να δέχονται τραυματίες. 

Πρόκειται για μια επίθεση με ένα όχημα, γεμάτο με εκρηκτικά το οποίο ανατινάχθηκε δίπλα σε ένα λεωφορείο που μετέφερε προσωπικά κρατικής ασφάλειας. 

18:00

Σε τουλάχιστον δέκα ανέρχονται οι τραυματίες όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ. Το κουρδικό κανάλι MEDNUÇE κάνει λόγο για νεκρούς, δίχως μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνεται αυτή η πληροφορία.

17:40

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά και κουρδικά μέσα ενημέρωσης πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη σε κεντρικό σημείο του Νιτιγάρμπακιρ (Άμεντ στα Κουρδικά). 

Η έκρηξη έλαβε χώρα σε ένα σημείο που βρίσκεται κοντά στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων. 

Το ÖzgürGün Tv μεταδίδει την πληροφορία ότι πρόκειται για μια βομβιστικής επίθεση κατά ενός λεωφορείου της αστυνομίας.

Το Πρακτορείο Ντογάν κάνει λόγο για ανατίναξη ενός οχήματος, γεμάτο με βόμβες.
Στην περιοχή σπεύδουν δεκάδες ασθενοφόρα. Υπάρχουν πληροφορίες για πολλούς τραυματίες.
Μόλις χθες, η ηγεσία της ένοπλης πτέρυγας του κουρδικού κινήματος είχε προειδοποιήσει για επικείμενα χτυπήματα

 

  

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X