ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εκτροχιασμός τρένου με δύο νεκρούς στις ΗΠΑ

Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν ακόμα 35 άτομα

Kathimerini.gr

Δύο άτομα σκοτώθηκαν και 35 τραυματίστηκαν όταν ένα τρένο συγκρούστηκε με μηχάνημα ανασκαφής νότια της Φιλαδέλφεια χθες, εκτροχιάστηκε και έπιασε φωτιά.

Το ατύχημα στο Τσέστερ της πολιτείας Πενσιλβάνια, περίπου 25 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Φιλαδέλφειας, ήταν το τελευταίο μιας σειράς σιδηροδρομικών δυστυχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, λίγα χιλιόμετρα νότια ενός εκτροχιασμού το 2015 όπου σκοτώθηκαν οχτώ άτομα.

Τα δύο άτομα που σκοτώθηκαν ήταν υπάλληλοι στο τρένο 89 της Amtrak που εκτελούσε το δρομολόγιο Νέα Υόρκη-Σαβάνα (Τζόρτζια), είπε ο αρχηγός της πυροσβεστικής του Τσέστερ Τράβις Τόμας.

Ο Τόμας πρόσθεσε ότι 35 άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, και κανείς από τους τραυματισμούς δεν είναι σοβαρός. Οι μισοί πήραν εξιτήριο μέχρι το απόγευμα χθες (τοπικής ώρας), είπε η εφημερίδα Philadelphia Inquirer.

Η εταιρεία είπε ότι τα δρομολόγιά της θα συνεχίσουν κανονικά από σήμερα στο «νοτιοανατολικό διάδρομο» μεγάλης κυκλοφορίας, που συνδέει πολιτείες κατά μήκος της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X