ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οργανωμένο σε ολόκληρη την Τουρκία το Ισλαμικό Κράτος

Μυστική αλληλογραφία της αστυνομικής διεύθυνσης της επαρχίας Καρς αποκαλύπτει

Το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο δίνει μεγάλες μάχες σε Ιράκ και Συρία για να κρατήσει περιοχές που απειλούνται από επιθέσεις της διεθνούς συμμαχίας, της Ρωσίας, της Συρίας, του Ιράκ και των Κούρδων, έχει οργανωθεί σχεδόν σε ολόκληρη την Τουρκία.

Η τρομοκρατική οργάνωση διατηρεί πυρήνες και καταφύγια σε δεκάδες τουρκικές επαρχίες, έχοντας στη διάθεσή του πλούσιο οπλοστάσιο και ανθρώπινο δυναμικό.

Τις παραπάνω πληροφορίες φέρνει στο φως, μυστική αλληλογραφία της αστυνομικής διεύθυνσης της επαρχίας Καρς. Πληροφοριοδότης της Αστυνομίας ενημερώνει τις τουρκικές Αρχές για τη δράση του Ισλαμικού Κράτους στα τουρκικά εδάφη και προειδοποιεί για επικείμενες επιθέσεις.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, η οργάνωση διατηρεί πυρήνες στην Κωνσταντινούπολη, Τραπεζούντα, Σμύρνη, Ντιγιάρμπακιρ, Άδανα, Άντεπ, Μερσίνη, Βαν, Αδριανούπολη, Αττάλεια, καθώς και σε άλλες τουρκικές επαρχίες.

Η πηγή της τουρκικής Αστυνομίας προειδοποιεί ότι το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζεται για νέες επιθέσεις στο τουρκικό έδαφος. Οι νέες επιθέσεις θα στρέφονται κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του κουρδικού κινήματος και των οργανώσεων της Αριστεράς.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X