ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ιαπωνία: Βρέθηκε ο επτάχρονος που άφησαν οι γονείς του στο δάσος

Το αγόρι είναι καλά στην υγεία του, χωρίς τραυματισμούς

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ευτυχές τέλος είχε η ιστορία του επτάχρονου από την Ιαπωνία ο οποίος είχε εγκαταλειφθεί πριν από σχεδόν μια εβδομάδα από τους γονείς του μέσα σε δάσος με αρκούδες προκειμένου να παραδειγματιστεί αλλά στη συνέχεια χάθηκε.

Το αγόρι είναι καλά στην υγεία του, χωρίς τραυματισμούς. Βρέθηκε μέσα σε μια στρατιωτική βάση γύρω στις 7:50 πμ τοπικής ώρας (01:50 πμ ώρα Ελλάδας) σήμερα, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Ένας αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων σε στρατιωτική άσκηση βρήκε ένα αγόρι του οποίου η ηλικία φαίνεται να είναι επτά», είπε. «Δεν υπήρχε εμφανές εξωτερικό τραύμα, και το αγόρι αυτοσυστήθηκε ως Γιαμάτο Τανούκα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Η ανακάλυψη του παιδιού επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο των ειδικών δυνάμεων, ο οποίος είπε στο γαλλικό πρακτορείο AFP ότι «φαινόταν να είναι σε καλή υγεία, αλλά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με στρατιωτικό ελικόπτερο» για προληπτικούς λόγους. Η εξαφάνισή του είχε κινητοποιήσει στρατό, αστυνομία και εθελοντές που τον έψαχναν από το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το παιδί εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο, αφού οι γονείς του όπως είπαν τον ανάγκασαν να βγει από το αυτοκίνητό τους στο δρόμο σε ένα βουνό για να τον τιμωρήσουν επειδή δεν τους υπάκουγε. Μαζί του δεν είχε καθόλου τροφή ή νερό.

Οι γονείς του είπαν αρχικά στην αστυνομία ότι ο γιος τους είχε χαθεί ενώ η οικογένεια βρίσκονταν σε πεζοπορία για να μαζέψει άγρια χόρτα, αλλά αργότερα ομολόγησαν ότι είχαν θυμώσει μαζί του γιατί πετούσε πέτρες σε αυτοκίνητα και ανθρώπους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X