ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από τεράστιο καρχαρία στην Αυστραλία

Δύο μέρες πρίν 29χρονος σέρφερ πέθανε στην ίδια περιοχή, απο καρχαρία

ΚΥΠΕ

Μια γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από τεράστιο καρχαρία, ο οποίος σύμφωνα με περιγραφές μαρτύρων ήταν μεγαλύτερος από το σκάφος τους, κοντά στη δυτική πόλη Περθ της Αυστραλίας, την Κυριακή.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η επίθεση έγινε μόλις δύο ημέρες αφότου 29χρονος σέρφερ πέθανε ως αποτέλεσμα επίθεσης καρχαρία στην οποία έχασε το πόδι του στην ίδια περιοχή.

Η Αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας ανέφερε ότι η γυναίκα – η οποία φέρεται να είναι 60χρονη δύτης – είχε υποστεί «σημαντικά τραύματα που συνάδουν με επίθεση καρχαρία».

Ο επιθεωρητής Ντάνι Μάλιγκαν πρόσθεσε ότι τρεις ψαράδες που προσπάθησαν να βοηθήσουν τη γυναίκα και το σύντροφό της περιέγραψαν τον καρχαρία ως πιο μακρύ από το σκάφος τους μήκους 5,3 μέτρων.

Είπε ότι ο σύντροφος της γυναίκας στην κατάδυση ένοιωσε «κάτι να περνά δίπλα του» όταν ήταν στο νερό.

Όταν έφτασε στην επιφάνεια είδε ότι υπήρχε αναταραχή στο νερό και τότε ακόμη ένα σκάφος έφτασε για να τον τραβήξει έξω από το νερό. «Ήταν τότε που έγινε αντιληπτό ότι η γυναίκα είχε υποστεί σοβαρά και θανάσιμα τραύματα», ανέφερε ο κ. Μάλιγκαν σύμφωνα με το Αυστραλιανό Ραδιοφωνικό Ίδρυμα .

Δεδομένης της φύσης των τραυμάτων και του χώρου όπου διαδραματίστηκε το περιστατικό είναι πιθανόν να ευθύνεται μεγάλος λευκός καρχαρίας μεγαλύτερος από τρία μέτρα σε μέγεθος, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Αλιείας.

Οι παραλίες της περιοχές έκλεισαν για το κοινό μετά το περιστατικό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση