ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στην επαρχία Σιντζάν της Άγκυρας οι δίκες των πραξικοπηματιών

Ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε την ανησυχία του

ΚΥΠΕ

Οι δίκες των πραξικοπηματιών θα γίνουν στην επαρχία Σιντζάν στην Άγκυρα, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ ενώ ανέφερε ότι υπάρχει η ανησυχία παντού μην “κοντά στα ξερά καούν και τα χλωρά".

"Κι εγώ έχω αυτή την ανησυχία", δήλωσε ο Μποζντάγ σε συνέντευξή του στο CNN Turk, προσθέτοντας ότι εκείνος που θα το εμποδίσει αυτό είναι η δικαιοσύνη. 

Τις αποδείξεις, σημείωσε, θα τις αξιολογήσουν οι εισαγγελείς και τα δικαστήρια θα αποφασίσουν. "Πιστεύω ότι το δικαστήριο θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην καταδικάσει τους αθώους", πρόσθεσε, ενώ ανέφερε ότι κάποιοι πραξικοπηματίες δεν συνελήφθηκαν και κάποιοι λέγεται ότι διέφυγαν στο εξωτερικό.

Για τις φήμες ότι υπάρχει σχέδιο να σκοτώσουν τον Οτσαλάν με στόχο να βγει στους δρόμους το ΡΚΚ και οι υποστηρικτές του, προσκαλώντας εμφύλιο πόλεμο, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι η κυβέρνηση έχει λάβει τα αναγκαία μέτρα. "Στην περίπτωση που υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να εμπλέξουν την Τουρκία με ένα βρώμικο σχέδιο πρέπει να πάρουμε μέτρα", ανέφερε και διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ασφαλείας για τον Οτσαλάν, ούτε και πρόβλημα στην υγεία του και κάλεσε το λαό να μην δίνει κύρος σε ψευδείς ειδήσεις. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση