ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (upd)

Εκκενώθηκαν χώροι του αεροδρομίου λόγω ύποπτου ταξιδιώτη

ΠΗΓΗ: skai.gr

Λήξη συναγερμού στο διεθνές αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, στη Γερμανία, μετά από δύο ώρες ερευνών αφότου ένας ταξιδιώτης κατάφερε με κάποιο τρόπο να περάσει στο χώρο αναχωρήσεων χωρίς να περάσει από έλεγχο.

Η γερμανική Αστυνομία ανακοίνωσε πως εντόπισε τον εν λόγω επιβάτη, τον ανέκρινε και το ζήτημα θεωρείται λήξαν, με τον αερολιμένα να επιστρέφει σε κανονική λειτουργία.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί είχαν εκκενώσει προληπτικά το τμήμα Α του τέρμιναλ 1 και διέταξαν τον επανέλεγχο όλων των ταξιδιωτών που βρίσκονται στους χώρους Α και Α+.

Εν μέσω των ελέγχων, εκπρόσωπος της Fraport, που είναι η διαχειρίστρια εταιρεία του αερολιμένα, δήλωσε ότι η παραβίαση ασφάλειας μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων.

Το αεροδρόμιο κάλεσε τους επίδοξους ταξιδιώτες να μεταβούν στο αεροδρόμιο νωρίτερα από ό,τι σχεδίαζαν και να ενημερώνονται εκ των προτέρων για την πτήση τους.

Ταξιδιώτες ανέφεραν στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης ότι επιβάτες απομακρύνονται από ορισμένους χώρους του αερολιμένα, ενώ έχουν κλείσει και ορισμένα καταστήματα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση