ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με πνευμονία η Χίλαρι Κλίντον

Πλήγμα στην προεκλογική εκστρατεία της υποψήφιας το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H Χίλαρι Κλίντον έχει πνευμονία, και για τον λόγο αυτό αποχώρησε εσπευσμένα από την εκδήλωση για τα 15 χρόνια από την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα, έχει διαγνωστεί με πνευμονία από την περασμένη Παρασκευή. Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε και η γιατρός της, Λίζα Μπάρντακ.

«Η πρώην υπουργός Εξωτερικών είχε βήχα που προκαλούνταν από αλλεργίες. Την Παρασκευή κατά τη διάρκεια εξετάσεων αποδείχθηκε πως έπασχε από πνευμονία. Της δόθηκε αντιβίωση και της συστήθηκε να ξεκουραστεί και να αλλάξει το πρόγραμμά της. Σήμερα το πρωί, αισθάνθηκε έξαψη και αφυδατώθηκε. Μόλις την εξέτασα, ενυδατώθηκε και αναρρώνει», είπε η γιατρός της κ. Κλίντον.

Το περιστατικό με την υγεία της υποψήφιας των Δημοκρατικών, ίσως κοστίσει ανεπανόρθωτα στην προεκλογική της καμπάνια, καθώς έχει ήδη ακυρώσει την εκστρατεία της στην Καλιφόρνια, λόγω της πνευμονίας.

Την ίδια ώρα εγείρονται ερωτήματα για το κατά πόσο υπήρξε προσπάθεια απόκρυψης του προβλήματος υγείας της Κλίντον, κάτι που δημιουργεί αυτόματα, ζητήματα διαφάνειας. Την ώρα που μάλιστα δεν έχει κοπάσει ακόμη ο σάλος σχετικά με την διαρροή μηνυμάτων του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου, που αφορούσαν στην περίοδο που ήταν Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση