ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κόκκινος συναγερμός στην Τουρκία για ενδεχόμενα τρομοκρατικά κτυπήματα

Παράγοντες του Ισλαμικού Κράτους επιδιώκουν να πλήξουν την πολιτική αεροπορία

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι δυνάμεις ασφαλείας εξαιτίας της δράσης του Ισλαμικού Κράτους στα τουρκικά εδάφη και στις τουρκικές πόλεις. Με νέο μήνυμα, η ηγεσία της τουρκικής αστυνομίας προειδοποιεί για ενδεχόμενα χτυπήματα σε ολόκληρη την Τουρκία.

Σύμφωνα με την νέα προειδοποίηση της τουρκικής αστυνομίας, παράγοντες και πυρήνες του Ισλαμικού Κράτους επιδιώκουν να πλήξουν την πολιτική αεροπορία και τα μεγάλα τούνελ της Τουρκίας. Η αστυνομία έχει στην διάθεση της πληροφορίες και ενδείξεις που δείχνουν ότι παράγοντες του Ισλαμικού Κράτους επιχειρούν να μεταφέρουν σε πολιτικά αεροπλάνα αιχμηρά αντικείμενα, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως όπλα για να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ένας άλλος στόχος της οργάνωσης είναι τα μεγάλα τούνελ, τα οποία εγκαινιάζει η τουρκική κυβέρνηση. Όλα δείχνουν ότι στο στόχαστρο της οργάνωσης βρίσκεται το νέο τούνελ της Ευρασίας, το οποίο ενώνει υποθαλάσσια τις δυο όχθες του Βοσπόρου.

Η τουρκική αστυνομία προειδοποιεί για ενδεχόμενα χτυπήματα σε πόλεις όπως η Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Άδανα, Άγκυρα και Άντεπ.

Η προειδοποίηση έρχεται με βάση πληροφορίες από τις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες και φέρει την ημερομηνία της 12ης Οκτωβρίου.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X