ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ινδία: «Θύελλα» προσφοράς νεφρού σε πρώην υπουργό με ανεπάρκεια

Η 64χρονη έχει ιστορικό διαβήτη ενώ νοσηλεύτικε το προηγούμενο βήμα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Το νεφρό τους θέλουν να προσφέρουν πολλοί Ινδοί στην πρώην Υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας, Sushma Swaraj, μετά την αποκάλυψή τη, ότι πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις για μεταμόσχευση νεφρού.

Η 64χρονη πρώην υπουργός έχει ιστορικό διαβήτη και νωρίτερα μέσα στον μήνα όπως έγινε γνωστό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Δελχί. Την Τρίτη έγραψε στο Twitter ότι θα υποβληθεί σε αιμοδιάλυση καθώς διαγνώσθηκε με νεφρική ανεπάρκεια.

Οι χρήστες των social media γρήγορα ανταποκρίθηκαν στην ανάρτηση της πρώην υπουργού και προσφέρθηκαν να της δώσουν το ένα από τα δύο τους υγιή νεφρά, με κάποιους από αυτούς μάλιστα να της δίνουν και τον τηλεφωνικό τους αριθμό για να τους βρει άμεσα.

Η Swaraj δεν απάντησε ξεχωριστά στους ανιδιοτελείς της φίλους αλλά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς όλους. «Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου προς όλους αυτούς».

Η πρώην υπουργός είναι γνωστή για την προσφορά της και τη γρήγορη ανταπόκρισή της σε αυτούς που χρειάζονται βοήθεια. Επίσης, είναι μια από τις πιο διακεκριμένες Υπουργούς του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος του Ναρέντα Μόντι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X