ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γαλλία: Δύο νεκροί από επίθεση σε οίκο ευηγηρίας

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει

Kathimerini.gr

Όπως μεταδίδουν γαλλικά και διεθνή μέσα πριν από λίγη ώρα ένοπλος ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του εισέβαλε σε οίκο ευγηρίας για μοναχούς στο Μονπελιέ.

Στον οίκο ευγηρίας διαμένουν περίπου 70 μοναχοί.

Στο σημείο έσπευσαν επιτόπου ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίες βρήκαν το πτώμα μίας γυναίκας στην είσοδο του κτιρίου. Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα υπάρχει ακόμη ένας νεκρός εντός του οίκους ευγηρίας.

Ο δράστης κρατούσε ομήρους του ενοίκους του οίκου ευγηρίας και κατάφερε να διαφύγει.

Οι τοπικές αρχές αναφέρουν πως ο ένοπλος που κρατά ομήρους στο Μονπελιέ είναι οπλισμένος και με μαχαίρι. Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στον προαύλιο χώρο του οίκου ευγηρίας έπεσε νεκρή μετά από πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι.


Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων 59 από τους ενοίκους είναι ασφαλείς ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον δράστη ο οποίος είναι βαριά οπλισμένος.

Όπως μεταδίδει δημοσιογράφος της Figaro ο οποίος βρίσκεται στο σημείο, το κτίριο έχει ασφαλιστεί όλοι οι ένοικοι είναι ασφαλείς, με τις αρχές αναζητούν τον δράστη. Όπως μεταδίδει ο Γάλλος δημοσιογράφος ο τρόπος δράσης του ενόπλου δεν δείχνει τρομοκρατική ενέργεια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η νεκρή γυναίκα είναι κατά πάσα πιθανότητα η επιστάτης του κτιρίου με την οποία ήρθε πρώτα σε επαφή ο δράστης. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να έχει δεχθεί τρία χτυπήματα με μαχαίρι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση