ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΗΠΑ: Δύο νεκροί λόγω Black Friday

Τραυματίστηκαν άλλα δύο πρόσωπα από πυροβολισμούς σε εμπορικά κέντρα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας πολίτης, έπειτα από πυροβολισμούς έξω από το υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας ρούχων «Macy’s» στο Νιου Τζέρσεϊ, ενώ ένα ακόμη πρόσωπο σκοτώθηκε σε πάρκινγκ του υποκαταστήματος «Walmart» στη Νεβάδα.

Η χθεσινή ημέρα στις ΗΠΑ, μετατράπηκε κυριολεκτικά σε Black Friday, αφού εκτός από τα δύο άτομα που σκοτώθηκαν σε δύο διαφορετικά περιστατικά, άλλα δύο πρόσωπα τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι πυροβολισμοί στο υποκατάστημα «Macy’s» του Χάμιλτον Mall, έλαβαν χώρα τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, καθώς πλήθος κόσμου ήταν μαζεμένο έξω από το κατάστημα.

Όπως αναφέρει η εισαγγελέας, ο 20χρονος που απεβίωσε, πυροβολήθηκε αρκετές φορές, και ο θάνατός το ήταν ακαριαίος. Την ίδια ώρα, πυροβολήθηκε και ο 26χρονος αδελφός του στο πόδι, και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Οι λόγοι που οδήγησαν στο περιστατικό ακόμη παραμένουν άγνωστοι.

Στη Νεβάδα, ένας άνδρας σκοτώθηκε, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον δράστη για μια θέση στο πάρκινγκ!

Παράλληλα ένα ακόμα άτομο τραυματίστηκε από πυροβολισμό την Πέμπτη σε ένα εμπορικό κέντρο στο Τενεσί.

«Είναι πολύ τρομακτικό», δήλωσε ένας καταναλωτής. «Ξεκινάς την περίοδο των γιορτών τόσο ενθουσιασμένος μια και θα τις περάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τώρα υπάρχει μια οικογένεια που θρηνεί ένα μέλος της, οι γιορτές για αυτούς δεν θα είναι ποτέ ίδιες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση