ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πούτιν: Είμαι έτοιμος να συναντήσω των Τραμπ ανά πάσα στιγμή

O Ρώσος Πρόεδρος άφησε έμμεσες αιχμές προς την κυβέρνηση Ομπάμα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Έτοιμος να συναντήσει τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχουν προβλήματα από την πλευρά μας», δήλωσε ο κ. Πούτιν σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με απομαγνητοφώνηση των σχολίων του που δημοσιεύτηκε από το Κρεμλίνο.

Ο ρώσος πρόεδρος επισήμανε ότι ο κ. Τραμπ έχει «καλέσει δημοσίως για την ομαλοποίηση» των ρωσο-αμερικανικών σχέσεων, προσθέτοντας ότι το Κρεμλίνο υποστηρίζει πλήρως πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε μία έμμεση αιχμή προς την κυβέρνηση Ομπάμα, ο κ. Πούτιν σημείωσε ότι η βελτίωση των διμερών σχέσεων δεν θα είναι εύκολη, με δεδομένη την «υποβάθμιση» που έχει υποστεί η συνεργασία Μόσχας - Ουάσιγκτον. «Είμαστε όμως έτοιμοι να κάνουμε το δικό μας κομμάτι», προσέθεσε.

Τα σχόλια Πούτιν έρχονται υπό τη σκιά πληροφοριών ότι ορισμένες μυστικές υπηρεσίες εκτιμούν των ΗΠΑ ότι η Μόσχα επηρέασε τους αμερικανούς πολίτες υπέρ του κ. Τραμπ με σειρά κυβερνο-επιθέσεων και διαρροών που έγιναν πριν τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Ο κ. Τραμπ έχει απορρίψει κατηγορηματικά τις εν λόγω εικασίες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση