ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιτάσσουν οχήματα στην Άγκυρα

Μονάδες του τουρκικού στρατού πήραν την έγκριση της τουρκικής κυβέρνησης

Σύμφωνα με σχετική είδηση της ενημερωτικής πύλης Oda Tv, οι μονάδες του τουρκικού στρατού στην Άγκυρα έχοντας λάβει την σχετική έγκριση της τουρκικής κυβέρνησης προχωρούν στην επίταξη ιδιωτικών οχημάτων.

Η επίταξη των οχημάτων πραγματοποιείται με βάση τον Νόμο Περί Καθηκόντων Για Εθνική Άμυνα. Τα επίσημα έγγραφα για την επίταξη άρχισαν να φτάνουν σε ιδιώτες και ξενοδοχειακές μονάδες τα οποία μεταβιβάζει η αστυνομία της Άγκυρας.

Η νέα εξέλιξη, για την οποία μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει καμία επίσημη δήλωση από την κυβέρνηση, έρχεται λίγα εικοσιτετράωρα μετά από δήλωση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κήρυξε την Τουρκία σε κατάσταση επιστράτευσης.

Ο Νόμος Περί Καθηκόντων Για Εθνική Άμυνα ενεργοποιείται σε καταστάσεις πολέμου ή σε καθεστώς προετοιμασίας για πόλεμο. Ο νόμος παρέχει στον τουρκικό στρατό την δυνατότητα να προχωρά στην χρήση των περιουσιών (οχήματα, κτίρια, εγκαταστάσεις κ.ο.κ.) ή δυνατοτήτων των Τούρκων πολιτών για την ενίσχυση και εξασφάλιση της άμυνας της Τουρκικής Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X