ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εντοπίστηκε το μαύρο κουτί του μοιραίου αεροσκάφους

Στη Μαύρη θάλασσα εντοπίστηκαν και σοροί των θυμάτων της τραγωδίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένα από τα δύο μαύρα κουτιά του ρωσικού στρατιωτικού Tu-154 το οποίο συνετρίβη την Κυριακή εντόπισαν οι δύτες κατά την χθεσινή επιχείρηση. Ανασύρθηκαν επίσης σοροί των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας. Το μαύρο κουτί αναμένεται να αποσταλεί σύντομα στη Μόσχα

Στο μεταξύ την Κυριακή, βατραχάνθρωποι εντόπισαν μεγάλα συντρίμμια του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους Tu-154 που συνετρίβη την Κυριακή στη Μαύρη Θάλασσα, σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου από τις ακτές του Σότσι.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές που διεξάγουν τις έρευνες, τέσσερα κομμάτια του αεροσκάφους βρίσκονται σε βάθος 27 μέτρων και το ένα από αυτά έχει μήκος τεσσάρων μέτρων. Τα σωστικά συνεργεία εξετάζουν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν πλωτό γερανό για να ανασύρουν στην επιφάνεια.

Υπενθυμίζεται ότι το Tu-154, με 84 επιβάτες και οκταμελές πλήρωμα, κατέπεσε λίγο μετά την απογείωσή του από το Σότσι, ενώ κατευθυνόταν στη Συρία.

Οι ερευνητές εξετάζουν την πιθανότητα να διείσδυσε κάποιο ξένο αντικείμενο στον κινητήρα του Tu-154, να απώλεσε το αεροσκάφος ισχύ λόγω της κακής ποιότητας των καυσίμων, να παρουσίασε μηχανική βλάβη ή να έκανε κάποιο λάθος χειρισμού ο κυβερνήτης του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση