ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Tραμπ για κυρώσεις σε Ρωσία: Οι υπολογιστές μπερδεύουν

Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά δηλώνει ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ

ΠΗΓΗ: skai.gr

O νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε χθες Τετάρτη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία πρέπει να «ξεκουραστούν» από τη διαμάχη που έχει προκύψει με το χακάρισμα των υπολογιστών του Δημοκρατικού Κόμματος. «Οφείλουμε να προχωρήσουμε με τη ζωή μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τραμπ έχει εκφράσει τις αμφιβολίες του για τα ευρήματα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ότι η Ρωσία ενεπλάκη στις αμερικανικές εκλογές, αρχικά παίρνοντας πληροφορίες από τους υπολογιστές του Δημοκρατικού Κόμματος και στη συνέχεια δημοσιεύοντάς τις με σκοπό την υπεροχή και τελικά τη νίκη του Τραμπ.

Η κυβέρνηση Ομπάμα σχεδιάζει να ανακοινώσει σήμερα Πέμπτη μια σειρά από μέτρα αντιποίνων στη Ρωσία για την πειρατεία ενάντια στους πολιτικούς θεσμούς των ΗΠΑ σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη δύο αξιωματούχοι της κυβέρνησης.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους αν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να επιβάλουν κυρώσεις στη Ρωσία, ο Τραμπ απάντησε: «Νομίζω ότι οφείλουμε να προχωρήσουμε με τη ζωή μας, οι υπολογιστές έχουν περιπλέξει τη ζωή μας σε πολύ μεγάλο βαθμό και σχεδόν δεν ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω μας».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση