ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνελήφθη ο 5ος πιο καταζητούμενος Βρετανός

Διέφευγε για δύο και πλέον χρόνια

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο Στίβεν Κάρουθερς ο οποίος αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών για παιδοφιλία και παιδική πορνογραφία συνελήφθη σήμερα από τις Γαλλικές αρχές.

Ο 43 ετών, Στίβεν Κάρουθερς, κάτοικος Bury είχε προσαχθεί τον Μάρτιο του 2014 με κατηγορίες για παιδοφιλία και παιδική πορνογραφία. Στις έρευνες που είχαν γίνει από τις βρετανικές αρχές στην οικεία του είχαν βρεθεί σε 2 ηλεκτρονικούς υπολογιστές του περισσότερα από 6000 video τα οποία είχαν χαρακτηριστεί ως «αποτρόπαιες» πράξεις από την βρετανική εισαγγελία που είχε αναλάβει την υπόθεση.

Ο κατηγορούμενος Στίβεν Κάρουθερςείχε δηλώσει αθώος σε όλες τις κατηγορίες και επειδή δεν υπήρχαν τότε επαρκή στοιχεία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Από τον Μάρτιο του 2014 όμως τα ίχνη του χάθηκαν με τις αρχές να εκδίδουν διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του. Μετά από 2 και πλέον χρόνια ερευνών, ο 5ος πιο καταζητούμενος Βρετανός, βρέθηκε και συνελήφθη από τις Γαλλικές αρχές.

Δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό το πότε θα κατατεθεί ένταλμα για την έκδοση του αλλά τα βρετανικά μέσα αναφέρουν πως δεν είναι απίθανο αυτό να γίνει ακόμη και εντός της ημέρας.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X