ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βρετανία: Στη φυλακή Βρετανοκύπριος «σατανιστής» για το βιασμό έφηβης

Χαρακτήρισε τον εαυτό του στις αρχές ως λάτρη του Εωσφόρου

Ποινή κάθειρξης εννέα ετών επέβαλε δικαστήριο του Λονδίνου στον 42χρονο Πέδρο Ευαγγέλου για τον «παρατεταμένο και αποτρόπαιο» βιασμό μίας 19χρονης κοπέλας.

Ο βρετανοκυπριακής καταγωγής Ευαγγέλου χαρακτήρισε τον εαυτό του στις αρχές ως λάτρη του Εωσφόρου, ενώ φέρει στο μέτωπο τατουάζ με την πεντάλφα, μεταξύ άλλων σύμβολο του σατανισμού.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο η Σκότλαντ Γιαρντ, ο Ευαγγέλου γνώρισε το θύμα του σε ένα νυχτερινό κλαμπ στο βόρειο Λονδίνο στις 4 Ιουνίου του περασμένου έτους.

Τα ξημερώματα μετέβησαν στο διαμέρισμά του, όπου είχε ένα δωμάτιο αφιερωμένο στη λατρεία του Σατανά. Παγίδεψε τη 19χρονη στο διαμέρισμα τοποθετώντας μία ξύλινη πλάκα στην πόρτα και στη συνέχεια τη βίασε επανειλημμένα.

Η κοπέλα κατάφερε αρχικά να φτάσει σε ένα από τα παράθυρα του διαμερίσματος προσπαθώντας να αποσπάσει την προσοχή περαστικών, ζητώντας τους βοήθεια και να καλέσουν την αστυνομία χωρίς να φωνάζει για να μην την ακούσει ο βιαστής της.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, κατάφερε να δραπετεύσει από το διαμέρισμα βγαίνοντας στο δρόμο «εμφανώς να τρέμει και αναστατωμένη». Η αστυνομία που έσπευσε συνέλαβε τον Ευαγγέλου στο σημείο.

Οι αρχές καλούν άλλα πιθανά θύματα του 42ρονου σατανιστή και βιαστή να εμφανιστούν στην αστυνομία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X