ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σωματοφύλακες της Λε Πεν επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο (Video)

Προσπάθησαν να απομακρύνουν μόνο τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο χωρίς κάποιο λόγο

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η Μαρίν Λεπέν η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου βρέθηκε σήμερα στο ετήσιο Εμπορικό Φόρουμ το οποίο λαμβάνει χώρα στο Παρίσι.

Μετά την ξενάγησή της στο χώρο η Μαρίν Λεπέν βρέθηκε ενώπιον δημοσιογράφων στους οποίους όπως είναι λογικό μίλησε για περίπου 5 λεπτά καθώς η Γαλλία βρίσκεται πλέον, έστω και ανεπίσημα σε προεκλογική περίοδο.

Στο σημείο υπήρχε και δημοσιογράφος του Quotidien ο οποίος επίσης εκπροσωπούσε και το TF1.

Λίγο μετά την εκκίνηση της ομιλίας της Λε Πεν άνδρες της ασφαλείας προσπάθησαν να απομακρύνουν μόνο τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο χωρίς κάποιο λόγο. Όταν ο ίδιος αντιστάθηκε και τους έδειξε τη διαπίστευσή του τον άφησαν. Ο δημοσιογράφος παρατήρησε πως μαζί με τη Μαρί Λε Πεν βρισκόταν στο χώρο και ο προσωπικός της σωματοφύλακας τον οποίο η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου φαίνεται να έχει δηλώσει ως συνεργάτη της στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται επίσης να έχει λάβει σημαντικό ποσό από την Ευρωβουλή ως υπάλληλος του γραφείου Λε Πεν εκεί.

Ο δημοσιογράφος μετά το πέρας της ομιλίας της Λε Πεν αποφάσισε να κάνει μία σχετική ερώτηση και τότε 3 άνδρες τον τράβηξαν βίαια εκτός του φόρουμ χωρίς απολύτως καμία εξήγηση. Ένας εξ αυτών μάλιστα χτύπησε στο πρόσωπο τόσο τον ίδιο όσο και τον κάμερα μαν του αδιαφορώντας για τον κόσμο και τα μέσα που βρίσκονταν στον χώρο.

Το TF1 και το Quotidien σε αναζητήση τον υπαιτίων έλαβαν ενημέρωση πως οι άνδρες που χτύπησαν τον δημοσιογράφο ναι μεν δεν ανήκουν στην προσωπική ασφάλεια της Λε Πεν αλλά σε ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει τη φύλαξη του χώρου με τη μόνη διαφορά πως ο επικεφαλής της εκεί ομάδας είναι στενός συνεργάτης της Λε Πεν και του Εθνικού Μετώπου. Τα μέσα έχουν προβεί σε αγωγές και η υπόθεση αναμένεται να φτάσει σύντομα στις δικαστικές αίθουσες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση