ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Πούτιν γυμνός αγκαλιάζει τον «έγκυο» Τραμπ

Μία πρωτότυπη εικόνα αντίκρισαν οι κάτοικοι του Μανχάταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μία πρωτότυπη και χιουμοριστική εικόνα αντίκρισαν οι κάτοικοι του Μανχάταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αγκαλιαζόταν τρυφερά με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στην εικόνα φαίνεται ο Πούτιν να φιλά τρυφερά στον ώμο τον Τραμπ αγκαλιάζοντάς τον, την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και χαμογελά. Η εικόνα συνοδευόταν και από το hashtag: «Aγάπη μέσω του μίσους», ενώ οι δύο άνδρες δεν φορούσαν τίποτα.

Η μεγάλη αυτή εικόνα προβλήθηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο κατάστημα της Apple στη συνοικία Chelsea της Νέας Υόρκης και σε ακόμη δύο κτίρια. Φαίνεται επίσης πως με αυτό τον τρόπο ο καλλιτέχνης σχολίασε την σχέση των κυβερνήσεων Ρωσίας- ΗΠΑ, την ώρα που ο Economist μιλάει για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο χωρών.

Πάντως, το concept είχε αναλάβει η εφαρμογή ανεύρεσης συντρόφου «Hater», με τον ιδρυτή και Διευθύνων Σύμβουλος της εφαρμογής, Μπρένταν Άλπερr να δηλώνει στο «Business Insider» πως υπάρχει αρκετή ένταση αυτή τη στιγμή στη χώρα ανεξάρτητα το ποια πλευρά υποστηρίζει ο καθένας. Πρόσθεσε πως πρόθεση της προκλητικής εικόνας ήταν να διασκεδάσει τον κόσμο και να τους κάνει να γελάσουν.

«Μέσα από το χιούμορ, μπορείς να μετατρέψεις το μίσος σε αγάπη», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως το app προωθείται ως μια εφαρμογή που θέλει να συνδέσει τους χρήστες μέσα από τις διαφορετικές θέσεις που έχει ο καθένας και τις διαφωνίες τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση