ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εν ψυχρώ δολοφονία της βασίλισσας του καρναβαλιού στη Βραζιλία

Τριήμερο πένθος έχει κηρύξει η Κυβέρνηση της χώρας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πάγωσε η Βραζιλία στο άκουσμα της είδησης της δολοφονίας της 33χρονης Paola Serpa Savero. H Βραζιλιάνα καλλονή περίμενε στο αυτοκίνητο της, να σχολάσει η κόρη της η οποία είχε μάθημα μουσικής.

Σε βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας φαίνεται να την πλησιάζει ένας άνδρας ο οποίος προσπαθεί βίαια να την βγάλει έξω από το αυτοκίνητο προκειμένου να το κλέψει. Η άτυχη γυναίκα όμως φορούσε ζώνη. Ο ληστής βλέποντας ότι δεν μπορούσε να την τραβήξει την πυροβόλησε και τράπηκε σε φυγή.

Σοκαρισμένοι οι περαστικοί που είδαν την μάχη της 33χρονης με τον ληστή, πλησιάζοντας το αυτοκίνητο ανακάλυψαν ότι η κοπέλα είχε ξεψυχήσει.

Η Paola Serpa Severo επρόκειτο να γίνει η βασίλισσα του καρναβαλιού μέσα στις επόμενες μέρες και εκπροσωπούσε μια σχολή χορού στην βραζιλιάνικη πόλη Cachoeirinha κοντά στο Porto Alegre.

Τρεις υπόπτους αναζητά η αστυνομία για τη δολοφονία της 33χρονης και συγκεκριμένα τον άνδρα που την πυροβόλησε και δυο ακόμα οι οποίοι φέρονται να τον περίμεναν σε παρακείμενο αυτοκίνητο το οποίο μετά από μερικές ώρες βρέθηκε καμένο σε άλλο σημείο της πόλης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προσπάθησαν να της κλέψουν το αυτοκίνητο. Η προσπάθεια του δράστη να την βγάλει από τη θέση της, είναι πασιφανής και ότι φαίνεται πως η γυναίκα είχε παγιδευτεί στη ζώνη της και δεν μπορούσε να βγει από το όχημα, οπότε ο δράστης την πυροβόλησε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση