ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λεπέν: Μόνο χαρά εισπράττω από την πολιτική του Τραμπ

Oι δημοσκοπήσεις θέλουν να ηγείται του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών

ΠΗΓΗ: skai.gr

Τους επαίνους της προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν επισημαίνοντας πως οι μέχρι τώρα πράξεις του είναι ευνοϊκές για τη Γαλλία.

Η Λεπέν, την οποία οι δημοσκοπήσεις θέλουν να ηγείται του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών, εξήρε τη θέση του Τραμπ για τον κρατικό προστατευτισμό και πατριωτισμό.

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων επαίνεσε τα σχέδιά του Τραμπ να αλλάξει ή να διακόψει τη συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου Βόρειας Αμερικής με τον Καναδά και το Μεξικό όπως και τη σύγκρουσή του συνολικά με το ελεύθερο διεθνές εμπόριο. Είπε επίσης ότι μόνο χαρούμενη μπορεί να είναι από τις πράξεις του κ Τραμπ.

Η Λεπέν έκανε αυτές τις δηλώσεις μετά την εκφώνηση του λόγου της στο Παρίσι για την προσέγγιση που έχει το κόμμα της αναφορικά με την εξωτερική πολιτική της Γαλλίας. Στην ομιλία της η Λεπέν είπε ότι τα εθνικά συμφέροντα είναι αυτά που πρέπει να καθορίζουν την εξωτερική πολιτική της Γαλλίας.

Στην πρότασή της είπε επίσης ότι η Γαλλία θα πρέπει να φύγει από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. «Και στην Ευρώπη επίσης, είναι καιρός να τελειώνουμε με μια ΕΕ με την πρόκληση της συγχώνευσης που καταστρέφει την Ευρώπη των εθνών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X