ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λευκός Οίκος - Επιχείρηση «έλεγχος των διαρροών»

Ο εκπρόσωπος ΗΠΑ προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν συνέπειες αν συνεχιστούν οι διαρροές

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ κλιμάκωσε την πίεση που ασκεί στο προσωπικό της αμερικανικής προεδρίας για να σταματήσουν οι διαρροές στον Τύπο, τις οποίες απεχθάνεται ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, έγραψε χθες Κυριακή ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Politico.

Ο Σπάισερ κάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου το προσωπικό της προεδρίας που είναι αρμόδιο για τις δημόσιες σχέσεις και το βαρύνουν υποψίες πως ευθύνεται για κάποιες τουλάχιστον από τις διαρροές, για να απευθύνει την προειδοποίηση ότι θα υπάρξουν συνέπειες αν συνεχιστούν αυτού του είδους οι διαρροές, σύμφωνα με τον Politico, ο οποίος επικαλέστηκε... πηγές στον Λευκό Οίκο.

Μάλιστα τα μέλη του προσωπικού αναγκάστηκαν να παραδώσουν τα τηλέφωνά τους για έλεγχο πριν από τη σύσκεψη. Ο Σπάισερ τους διεμήνυσε ότι θα αντιμετωπίσουν ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα σε περίπτωση που υπάρξει διαρροή στα ΜΜΕ για όσα τους είπε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας επισήμανε ακόμη στους εργαζόμενους ότι διάφορες εφαρμογές κρυπτογραφίας οι οποίες διαγράφουν μηνύματα μετά την αποστολή τους είναι παράνομο να χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του Λευκού Οίκου διότι παραβαίνουν το νόμο για τα αρχεία της αμερικανικής προεδρίας.

Η προσπάθεια του Λευκού Οίκου να πατάξει τις διαρροές καταγράφεται καθώς η ρήξη ανάμεσα στον Τραμπ και τα μέσα ενημέρωσης βαθαίνει. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο ρεπουμπλικάνος κατήγγειλε τη διασπορά «ψευδών ειδήσεων», ενώ προχθές Σάββατο, ο Τραμπ γνωστοποίησε ότι αποφάσισε να μην πάει στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου στα τέλη Απριλίου.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Σχόλια αναγνωστών

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Ο τουρκικός στρατός εμποδίζει το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας

«Ας είναι καλά οι θερμοκέφαλοι! Με κλειστό οσόφραγμα και στείλαμε το μισό τουριαμό στα Καταχόμενα... ...»
Pink  |  08:11

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση