ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γαλλία: Αγνοείται μία ολόκληρη οικογένεια

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Μία υπόθεση η οποία έχει δει το φως της δημοσιότητας από την περασμένη εβδομάδα έχει σοκάρει την κοινή γνώμη της Γαλλίας.

Πρόκειται για την ιστορία της τετραμελούς οικογένειας Troadec η εξαφάνιση της οποίας έχει δηλωθεί στις γαλλικές αρχές από συγγενικά πρόσωπα εδώ και μία εβδομάδα.

Τα ίχνη της οικογένειας χάνονται στις 16 Φεβρουαρίου, όταν και σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έχει δώσει στη δημοσιότητα η γαλλική αστυνομία, σταματούν να εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα και των τεσσάρων μελών της οικογένειας.

Αρχικά οι αρχές είχαν στρέψει τις έρευνές τους στο ενδεχόμενο τα μέλη της οικογένειας να έχουν απαχθεί αλλά ουδέποτε επικοινώνησε κάποιος για λύτρα.

Μετά το πέρας των πρώτων 24 ωρών η γαλλική εισαγγελία εξέδωσε ένταλμα έρευνας στο σπίτι της οικογένειας στο οποίο αρχικά δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης ή βίας. Σε δεύτερο χρόνο όταν ειδικό κλιμάκιο της γαλλικής αστυνομίας ερεύνησε τον χώρο της οικίας βρήκε ίχνη αίματος σε πολλά δωμάτια του σπιτιού και σε κάποια από αυτά σε μεγάλες ποσότητες. (οι έρευνες έγιναν με τη χρήση του υλικού Bluestar το οποίο όταν έρθει σε επαφή με αίμα φωσφορίζει).

Μετά την συγκεκριμένη ανακάλυψη και τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα οι αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν τα αρχεία τους για τα μέλη της οικογένειας και άμεσα ξεκίνησαν να αναζητούν τον ιό Troadec ο οποίος είχε παλαιότερα αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα.
Σήμερα μετά από διεξοδικές έρευνες στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την πόλη της Νάντ βρήκαν το όχημα του ιού Troadec στο πάρκινγκ ενός ναού. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ειδικά κλιμάκια της αστυνομίας τα οποία μετέφεραν το όχημα σε ειδικό χώρο για έρευνα. Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα δεν υπάρχουν στο όχημα ίχνη από αίμα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της οικογένειας συνεχίζονται με τις γαλλικές αρχές να ζητούν από όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους.

Οι αρχές αναλυτικά αναζητούν τους 49 ετών Pascal Troadec, την επίσης 49 ετών σύζυγό του Brigitte Troadec, τον 21 ετών Sébastien και την 18χρονη Charlotte.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση