ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η B.Κορέα απαγορεύει την έξοδο των Μαλαισιανών πολιτών από τη χώρα

Κλιμακώνεται η διπλωματική ένταση μεταξύ των δύο χωρών

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε, την Τρίτη στους Μαλαισιανούς πολίτες που βρίσκονται στο έδαφός της, την έξοδο από την χώρα, καθώς η διπλωματική ένταση μεταξύ των δύο χωρών κλιμακώνεται, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Την ίδια ώρα, στην Κουάλα Λουμπούρ, η αστυνομία έχει περικυκλώσει την πρεσβεία της Βόρειας Κορέας, στο πλαίσιο της αναζήτησης τριών ανδρών που έχουν βρει καταφύγιο στο εσωτερικό της και συνδέονται με την δολοφονία του ετεροθαλούς αδελφού του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο ίδιος ο αρχηγός της αστυνομίας στη Μαλαισία, διαμαρτυρήθηκε πως οι αρχές της Πιονγιάνγκ δεν συνεργάζονται για την υπόθεση, διαμηνύοντας πως, αν και οι τρεις ύποπτοι Βορειοκορεάτες κρύβονται στην πρεσβεία, οι έρευνες θα προχωρήσουν.

Όπως εξηγεί σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, αστυνομικές αρχές της Μαλαισίας έχουν αποκλείσει την πρεσβεία για να εξακριβώσουν τον ακριβή αριθμό των αξιωματούχων που παραμένουν στο εσωτερικό της. Αρκέστηκε να πει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η εφαρμογή της συμφωνίας.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X