ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H oικογένεια του viral βίντεο στην πρώτη τους συνέντευξη

Ο Kelly και η σύζυγός του, Kim Jung-A, μίλησαν για πρώτη φορά για το περιστατικό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Είναι σίγουρα το βίντεο των ημερών. Ο πολιτικός επιστήμονας Robert Kelly εμφανίζεται στο BBC World News σε Skype σύνδεση από το σπίτι του. Όλα καλά και ωραία μέχρι που τα παιδιά του μπαίνουν στο δωμάτιο με τη μαμά τους να προσπαθεί να τα μαζέψει και τον ίδιο να κάνει ό,τι μπορεί για να μη γελάσει.

Ο Kelly και η σύζυγός του, Kim Jung-A, μίλησαν για πρώτη φορά για το ξεκαρδιστικό περιστατικό. Σύμφωνα λοιπόν με την Jung-A, o Kelly ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα όσο παρακολουθούσαν BBC World News για να δουν τον Kelly. Η 4χρονη κόρη του, η Marion, ήταν ενθουσιασμένη όταν τον είδε στην τηλεόραση.

«Ήταν σε παιχνιδιάρικο mood εκείνη τη μέρα γιατί είχαν πάρτι στο σχολείο. Ο μικρός της αδερφός, o James, την ακολούθησε μέσα στην στράτα του όσο η μαμά τους τραβούσε βίντεο την εμφάνισή μου, από την τηλεόραση» λέει ο Kelly.

«Ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα. Τις περισσότερες φορές επιστρέφουν σε μένα όταν βρίσκουν την πόρτα κλειδωμένη. Αλλα δεν επέστρεψαν. Και μετά είδα ανοιχτή την πόρτα. Ήταν χάος για μένα» συμπληρώνει η Kim.

Παρά τις ανησυχίες της Kim πως η απροσεξία αυτή θα έβλαπτε την καριέρα του Kelly, ο ίδιος ομολογεί πως λαμβάνει πολύ θετικά σχόλια. '

«Ήταν πάρα πολύ γλυκό. Είδα το βίντεο, όπως όλος ο κόσμος. Η σύζυγός μου χειρίστηκε πολύ καλά μια εντελώς απρόσμενη κατάσταση. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Ήταν αστειο. Αν δεις το βίντεο, προσπαθούσα να μην γελάσω. Είναι μικρά παιδιά». λεει ο Kelly.

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X