ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λονδίνο: Η σύζυγος του δράστη καταδικάζει την επίθεση

Ο Masood τραυμάτισε θανάσιμα τρεις ανθρώπους ενώ ο ίδιος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η σύζυγος του 52χρονου Khalid Masood, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τρεις ανθρώπους πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά αστυνομικού, την περασμένη Τετάρτη στο Λονδίνο, καταδίκασε σήμερα την επίθεση που εξαπέλυσε ο άνδρας της.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Khalid Masood παρέσυρε με το αυτοκίνητό του πλήθος πεζών στη γέφυρα του Westminster, την Τετάρτη, σκοτώνοντας δύο από αυτούς και τραυματίζοντας επιπλέον 50. 

Στη συνέχεια, έφτασε με το αυτοκίνητο του μέχρι την πύλη του βρετανικού κοινοβουλίου, μαχαιρώνοντας έναν άοπλο αστυνομικό που αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Ο ίδιος ο Masood τραυματίστηκε επίσης θανάσιμα από τα πυρά ενός άλλου αστυνομικού που βρισκόταν στο σημείο την ώρα της επίθεσης.

«Έχω συγκλονιστεί από αυτό που έκανε ο Khalid (...) λυπάμαι», δήλωσε η Ρόχεϊ Χαϊντάρα, καταδικάζοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις πράξεις του Masood, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους και στέλνοντας τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X