ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αντίθετη με τις πολιτικές Τραμπ, η ομιλία της Μελάνιας

«Ανήκουμε όλοι στην ίδια φυλή, την ανθρώπινη φυλή» διαμήνυσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η Μελάνια Τραμπ, στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, χαιρέτισε τις γυναίκες που έχουν διακριθεί στον αγώνα εναντίον της αδικίας.

Η Μελάνια Τραμπ συνεχάρη τις 12 από τις 13 γυναίκες που τιμήθηκαν με το Διεθνές Βραβείο για τις Γενναίες Γυναίκες, και κατήγγειλε τις αδικίες και τις ανισότητες. Η ομιλία της έμοιαζε ορισμένες στιγμές να έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις του συζύγου της για τη μετανάστευση, ή για το θέμα το οποίο ο ίδιος έχει ορίσει ως την απόλυτη προτεραιότητα της διακυβέρνησής του: «πρώτα η Αμερική».

«Πρέπει τώρα να αρχίσουμε να μαχόμαστε εναντίον των παλιών μας φόβων και να πολεμάμε υπέρ της δικαιοσύνης. Να υψώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στο κακό και τις αδικίες όπου κι αν λαμβάνουν χώρα» τόνισε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ η οποία εξακολουθεί να ζει στη Νέα Υόρκη.

«Ως ηγέτες αυτής της παγκόσμιας κοινότητας την οποία μοιραζόμαστε, πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να δοθούν μεγαλύτερες εξουσίες στις γυναίκες και σεβασμός στους ανθρώπους κάθε προέλευσης και κάθε εθνικότητας, πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι ανήκουμε όλοι στην ίδια φυλή, την ανθρώπινη φυλή», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι τρεις από τις βραβευμένες γυναίκες προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες. Η Μελάνια Τραμπ χαιρέτισε την τόλμη των γυναικών αυτών υπογραμμίζοντας ότι «γυναίκες όπως αυτές θα ξεκινήσουν την παγκόσμια μάχη εναντίον της απανθρωπιάς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση