ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:43
 

Brexit: Δεν επαρκούν οι αποθήκες τροφίμων λόγω Amazon

«Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν όντως υπάρχουν προϊόντα σε αυτούς τους χώρους», δήλωσε ο Ίαν Ράιτ, ο διευθυντής της υπηρεσίας.

Newsroom Κ, Αθήνα

Βρετανοί βουλευτές προειδοποιούν, όπως αναφέρει o Independent, ότι σε περίπτωση Brexit χωρίς συμφωνία δεν θα υπάρχουν ελεύθερες αποθήκες τροφίμων, καθώς, όπως φαίνεται, η Amazon έχει νοικιάσει το μεγαλύτερο ποσοστό τους σε μία προσπάθεια να «εκμεταλλευτεί» την βρετανική αγορά.

Η βρετανική Υπηρεσία Τροφίμων προειδοποίησε ότι όλες οι αποθήκες που πληρούσαν τις προδιαγραφές, ώστε να αποθηκευτούν τρόφιμα δεν ήταν διαθέσιμες και κανείς δεν ήξερε αν στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται.

«Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν όντως υπάρχουν προϊόντα σε αυτούς τους χώρους», δήλωσε ο Ίαν Ράιτ, ο διευθυντής της υπηρεσίας.

«Ακούγονται φήμες, τις οποίες δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, ότι πολλές από αυτές οι αποθήκες έχουν νοικιαστεί από την Amazon, με σκοπό την επερχόμενη είσοδο τους στην αγορά τροφίμων τους επόμενους μήνες», πρόσθεσε ο Ράιτ.

Όλα αυτά ίσως δυσκολέψουν το σχέδιο που είχε ανακοινώσει τον Ιούνιο η Τερέσα Μέι να αποθηκεύσει τρόφιμα σε περίπτωση που σταματούσαν οι εισαγωγές από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ, Αθήνα

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X