ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ρωσία: Πέρασε 3 χρόνια στη φυλακή για έγκλημα του δίδυμου αδελφού του

Ο Andrey Chistyakov καταδικάστηκε για ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ

ΠΗΓΗ: skai.gr

 Ο Andrey Chistyakov, 40 ετών, πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής του σε φυλακή της Ρωσίας για ένα έγκλημα το οποίο δεν διέπραξε ποτέ. Κι αν αυτό δεν είναι πρωτότυπο καθώς τέτοια «λάθη» έχουν συμβεί σε πολλά σωφρονιστικά συστήματα, το παράδοξο με την υπόθεση του κ. Andrey Chistyakov είναι πως το έγκλημα το είχε διαπράξει ο δίδυμος αδελφός … που δεν γνώριζε πως είχε. 

Οι αρχές είχαν συλλάβει τον Chistyakov για ένα έγκλημα στην πόλη Izhevsk στην κεντρική Ρωσία, μία πόλη που όπως ο ίδιος τόνισε στις αρχές δεν είχε ποτέ επισκεφθεί. Οι αστυνομικές αρχές όμως του έδειξαν μία φωτογραφία του δράστη στην οποία όντως ο ίδιος έμοιαζε τρομερά σε σημείο που ακόμη και ο δικηγόρος που τον υπερασπίστηκε να τονίζει αργότερα στο δικαστήριο πως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα.

Μάταια ο κ. Chistyakov προσπάθησε να πείσει τις αρχές και μεταφέρθηκε για ποινή τριών ετών σε κεντρικό σωφρονιστικό ίδρυμα της Μόσχας στο οποίο ξεκίνησαν να τον χαιρετούν και μάλιστα εγκάρδια άλλοι κρατούμενοι τους οποίους ποτέ δεν είχε συναντήσει στη ζωή του…

Τρία χρόνια μετά ο Chistyakov, αφού αποφυλακίστηκε, αποφάσισε να αναζητήσει την βιολογική του οικογένεια και συγκεκριμένα την αδελφή του προκειμένου να βρει άκρη στην ομολογουμένως τρελή αυτή ιστορία. Η αδελφή του επιβεβαίωσε πως υπάρχει ένας δίδυμος αδελφός του, τα ίχνη του οποίου όμως η ίδια έχει χάσει εδώ και αρκετά χρόνια καθώς είχε σημαντικά «μπλεξίματα» με το νόμο…

Σημειώνεται πως η φύση του εγκλήματος αλλά και τα στοιχεία της βιολογικής οικογένειας του άτυχου άνδρα δεν έχουν γίνει γνωστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Σχόλια αναγνωστών

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Ο τουρκικός στρατός εμποδίζει το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας

«Ας είναι καλά οι θερμοκέφαλοι! Με κλειστό οσόφραγμα και στείλαμε το μισό τουριαμό στα Καταχόμενα... ...»
Pink  |  08:11

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση