ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στον αέρα με μισάνοικτη πόρτα για 40 λεπτά

Την ώρα του περιστατικού το Boeing 737-800 ήταν σε υψόμετρο 10.000 ποδών

ΚΥΠΕ

Αεροσκάφος με 163 επιβάτες έκανε αναγκαστική προσγείωση όταν 40 λεπτά μετά την απογείωσή του διαπιστώθηκε ότι μια από τις πόρτες δεν είχε κλείσει τελείως.

Η πτήση της Air Jin, χαμηλού κόστους θυγατρικής των Κορεατικών Αερογραμμών, πετούσε από το Σεμπού των Φιλιππινών με προορισμό το Μπουσάν της Νοτίου Κορέας την Κυριακή.

Σύμφωνα με το CNN, το περιστατικό επιβεβαίωσε αξιωματούχος της εταιρείας, λέγοντας ότι ακουγόταν θόρυβος στην καμπίνα και οι αεροσυνοδοί διαπίστωσαν κενό στην πόρτα του αεροσκάφους. Ο πιλότος επέστρεψε μετά από 40 λεπτά πτήσης πίσω στις Φιλιππίνες.

Την ώρα του περιστατικού το Boeing 737-800 ήταν σε υψόμετρο 10.000 ποδών.

Ο αξιωματούχος ανέφερε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε, όμως ΜΜΕ στη Νότια Κορέα μετέδωσαν ότι επιβάτες παραπονέθηκαν για ναυτίες.
Οι επιβάτες παρέμειναν σε ξενοδοχείο και αναχώρησαν για τον τελικό τους προορισμό 15 ώρες αργότερα. Θα τους δοθεί και αποζημίωση περίπου 85 δολάρια έκαστος.

Από το υπουργείο Μεταφορών της Νότιας Κορέας ανακοινώθηκε ότι ερευνάται το περιστατικό και ότι σχεδιάζονται επιθεωρήσεις ασφάλειας σε έξι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους αυτό τον μήνα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση

X