ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οικονομική βοήθεια στον μεγιστάνα Τραμπ!

Οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισαν να ενισχύσουν την υποψηφιότητα του

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπκικάνων Ντόναλντ Τραμπ συνήθως λέει στις προεκλογικές του ομιλίες ότι δεν έχει ανάγκη την οικονομική στήριξη κανενός για να φτάσει στον Λευκό Οίκο, όμως οι οπαδοί του το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αρχίσει να έχουν διαφορετική άποψη επί του θέματος.

Η μεγάλη οικονομική στήριξη που λαμβάνουν οι αντίπαλοι του Τραμπ φαίνεται πως έχουν ανησυχήσει τους οπαδούς του οι οποίοι αποφάσισαν να ενισχύσουν την υποψηφιότητα του Τραμπ και να δημιουργήσουν μια ομάδα η οποία θα του «δωρίσει χρήματα».

Είπαν ότι θαυμάζουν την οικονομική ανεξαρτησία του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία αλλά σκέφτηκαν ότι σίγουρα θα τον βοηθούσε μια χρηματική στήριξη και θα του έδινε περαιτέρω ώθηση.

Έτσι, 767 άνθρωποι αποστέλλοντας τα μικρά ποσά των 25 και 100 δολαρίων ελπίζουν ότι θα τον βοηθήσουν να προετοιμαστεί και να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του.

«Χρειάζεται όλη τη βοήθεια που μπορεί να λάβει», δήλωσε η 83χρονη κτηματομεσίτρια Νταϊάν Αμπαίρ, η οποία έστειλε 50 δολάρια στον λογαριασμό.

Mάλιστα όπως προσθέτει η ίδια δεν πιστεύει ότι αυτή η οικονομική βοήθεια που θα λάβει ο Τραμπ έρχεται σε αντίθεση με τη θέση του πολιτικού περί πολιτικής ανεξαρτησίας καθώς τα μικρά αυτά ποσά δεν μπορούν να τον υποχρεώσουν για οποιοδήποτε είδος «πολιτκού ρουσφετιού».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Tραμπ αντιμετωπίζει μια ευρεία κλίμακα επιθέσεων από τους άλλους υποψήφιους Ρεπουμπλικάνους που έχουν θορυβηθεί από την επιτυχία του, ακόμα και μετά από τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του ότι θα απαγορεύσει προσωρινά στους μουσουλμάνους να εισέρχονται στη χώρα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση