ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ρεκόρ Γκίνες για 92 ώρες μπροστά από την τηλεόραση

Πέντε νέοι από την Αυστρία έκαναν νέο παγκόσμιο ρεκόρ

ΠΗΓΗ: skai.gr

 Το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο διάστημα παρακολούθησης τηλεόρασης έσπασαν πέντε νέοι από την Αυστρία. Οι νεαροί βρέθηκαν μπροστά από τη τηλεόραση χωρίς διακοπή για 92 ώρες!

Το εγχείρημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε κάποιος να δει 61 αγώνες ποδοσφαίρου ή ακόμα και όλα τα επεισόδια της σειράς Game of Thrones από δύο φορές.

Η διοργάνωση του «μαραθωνίου» που πραγματοποιήθηκε σε μια εμπορική έκθεση στη Βιέννη, ανέφερε ότι το ρεκόρ των πέντε νέων καταγράφηκε στο βιβλίο Γκίνες.

Οι πέντε τηλεθεατές ηλικίας 19 έως 24 ετών, που επελέγησαν μεταξύ 400 υποψηφίων, δεν είχαν δικαίωμα να διακόψουν την παρακολούθηση παρά μόνο για 5 λεπτά κάθε ώρα, ένα διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου έκαναν κυρίως ένα ντους.

Για να μην κοιμηθούν, μπροστά στην οθόνη, οι συμμετέχοντες είχαν στη διάθεσή τους ένα στατικό ποδήλατο, καφέ και ενεργειακά ποτά.

Το προηγούμενο ρεκόρ που έχει καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες ήταν τον Δεκέμβριο του 2014 όταν μια ομάδα ανθρώπων παρακολούθησε τηλεόραση για 91 ώρες στο Τορόντο του Καναδά.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση