ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χίλαρι: Αν εκλεγώ θα αποκαλύψω για τους εξωγήινους

Διατεθειμένη να αποκαλύψει τα μυστικά της περιβόητης «Area 51»

ΠΗΓΗ: skai.gr

H Χίλαρι Κλίντον, ανοίγοντας τα χαρτιά της στη μάχη ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, επανέλαβε ότι είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει τα μυστικά της περιβόητης «Area 51», στην οποία εικάζεται ότι φιλοξενούνται εξωγήινες μορφές ζωής.

Η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς, είχε υποσχεθεί και στο παρελθόν ότι θα αποκαλύψει τα μυστικά των εξωγήινων, υποστηρίζοντας πως όντως υπάρχουν και πως δεν πρόκειται για φήμες.

H σύζυγος του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ είπε αυτή τη φορά ότι εφόσον εκλεγεί στην προεδρία, θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα μυστικά που φυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού από τις αμερικανικές υπηρεσίες στην Περιοχή 51, σε μία βάση η οποία έχει κατασκευαστεί αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Γης.

«Εφόσον υπάρχει κάτι εκεί, εκτός αν απειλείται η ασφάλεια των ΗΠΑ, νομίζω πως θα έπρεπε να το μοιραστούμε με τον κόσμο» δήλωσε. Η Χίλαρι φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Κίμελ, όπου δήλωσε πως όταν ρώτησε τον σύζυγό της Μπιλ για το τι βρίσκεται εκεί, της απάντησε ότι «δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον» και συμπλήρωσε πως «Θα το ξανακάνουμε. Θα ήθελα να δω αυτά τα αρχεία και να τα μοιραστώ με το κοινό. Αν υπάρχει κάτι, ο κόσμος πρέπει να το γνωρίζει». Δεσμεύτηκε πως θα αποκαλύψει ο,τιδήποτε υπάρχει εκεί, ακόμη και εξωγήινους.

Ο διευθυντής της NASA, ο οποίος επισκέφθηκε την Περιοχή 51, είχε πει ότι δεν υπάρχει κάτι σημαντικό στην περιοχή, ενώ ο Μπιλ Κλίντον παραδέχθηκε πως υπάρχει όλη η τεχνολογία stealth, αλλά όχι εξωγήινοι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση

X