ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Β. Κορέα έχει το δικό της Facebook κλώνo

Στον ιστότοπο εμφανίστηκε και προφίλ που παρωδούσε τον Κιμ Γιονγκ Ουν..

ΠΗΓΗ: skai.gr

Μπορεί οι Βορειοκορεάτες να μην έχουν ούτε να φάνε, πόσω μάλλον ίντερνετ, αλλά η Βόρεια Κορέα έχει εδώ και λίγο καιρό τον καταδικό της Facebook κλώνο. Και ήδη τον «χάκεψαν»...

Ο ιστότοπος, ονόματι StarCon, δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από το Facebook, απλούστατα γιατί έχει αντιγράψει τα... πάντα. Μάλιστα στη Βόρεια Κορέα το αποκαλούν (με αρκετή μετριοφροσύνη) το «Καλύτερο Κοινωνικό Δίκτυο της Κορέας». 

Το σάιτ, εξακριβωμένα με ηλεκτρονική διεύθυνση Βόρειας Κορέας, επιτρέπει σε χρήστες απ’ όλο τον κόσμο να εγγραφούν και μετά να αναρτούν φωτογραφίες, βίντεο να κάνουν σχόλια κλπ. όπως ακριβώς κάνουν και με το αμερικανικό «αδελφάκι» του. 

Περιττό να πούμε ότι στον ιστότοπο εμφανίστηκε...  άμεσα λογαριασμός που παρωδούσε τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ενώ λίγο αργότερα, ένας σκωτσέζος έφηβος απέκτησε πλήρη πρόσβαση, απλώς χρησιμοποιώντας τους κωδικούς... «admin» and «password» για να εγγραφεί! 

Έτσι μέχρι πριν από λίγες ώρες, όποιος χρήστης επιχειρούσε να εγγραφεί στο λεγόμενο «Καλύτερο Κοινωνικό Δίκτυο της Κορέας» ανακατευθυνόταν σε ένα βιντεάκι του YouTube με τίτλο «Θα μού δώσεις το κανάλι σου», ενώ πλέον το σάιτ έχει «πέσει», θύμα της επιτυχίας του πιθανότατα, λόγω της κοσμοσυρροής των χρηστών που θα επιθυμούν να εγγραφούν...


Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση