ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Bρετανία: Κατηγορείται για ρατσισμό λόγω ονομάτος του καταστήματος του

Αναγκάστηκε να κατεβάσει από το μαγαζί του τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου

ΠΗΓΗ: skai.gr

Σφοδρές επικρίσεις για ρατσισμό δέχεται ένας 54χρονος Βρετανός ο οποίος άνοιξε ένα κατάστημα, δίνοντας του ώς όνομα «πραγματικά Βρετανός», με δώρα, οικιακά είδη αλλά και παλαιά αντικείμενα από τις «ένδοξες ημέρες» του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι επιθέσεις άρχισαν από το περασμένο Σάββατο, οπότε ο Κρις Όσβταλντ εγκαινίασε το μαγαζί του, και έφτασαν σε τέτοιο σημείο, ώστε ο καταστηματάρχης να αναγκαστεί να κατεβάσει από το μαγαζί του τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου την ημέρα των εγκαινίων!

«Με το κατάστημά μου δεν κάνω πολιτική, ούτε τάσσομαι υπέρ του Brexit» επιμένει μετά την καταιγίδα των παραπόνων που δέχεται μέσω αλληλογραφίας, τηλεφωνημάτων αλλά και… κατά τον περίπατό του στο δρόμο.

«Ένας τύπος ήρθε στο προάλλες και με ρώτησε, ‘‘τι είναι αυτό, κοινωνικό παντοπωλείο;’’ ’‘όχι, καθόλου του απάντησα.. ‘’ε, αυτό είναι ρατσιστικό’’ ανταπάντησε και όρμησε έξω» αφηγείται ο 54χρονος. «Κάποιοι μπαίνουν στο μαγαζί, γκρινιάζουν, και βγαίνουν» προσθέτει.

Ο Κρις εξήγησε ότι ρόλος του νέου καταστήματος είναι να προωθήσει «τα καλύτερα προϊόντα που μπορεί να προσφέρει η Βρετανία στους καταναλωτές».

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση