ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:54
 

Αυστραλός ψαράς ρίχνει «μπουκέτο» σε επίμονο καρχαρία

Ο καρχαρίας κολυμπούσε γύρω από την βάρκα προσπαθώντας να «κλέψει» μερικά από τα εγκλωβισμένα ψάρια

ΠΗΓΗ: skai.gr

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο του Aυστραλού ψαρά Νίκολας «Νικ» Γουίλκς που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στο οποίο φαίνεται να «κατεβάζει» καρχαρία από τα πλαϊνά της βάρκας του, πιάνοντας το ρύγχος του επιθετικού ψαριού με το χέρι του.

Στα τέλη του περασμένου έτους, ο Νικ και ο πατέρας του Ντέιβιντ, σήκωναν τα δίχτυα τους έξω από το Πορτ Πιρί στην Νότια Αυστραλία, όταν παρατήρησαν έναν καρχαρία που κολυμπούσε γύρω από την βάρκα τους, προσπαθώντας να «κλέψει» μερικά από τα εγκλωβισμένα ψάρια μέσα στα δίχτυα.

Καθώς οι δύο άνδρες μάζευαν τα δίχτυα, ο καρχαρίας πλησίασε μαζί με αυτά δίπλα στην βάρκα και, προκαλώντας με τα μπλεγμένα δόντια του μέσα στα δίχτυα μία διελκυστίνδα ανάμεσα σε αυτόν και τον ψαρά, εμπόδιζε τον Νικ να μαζέψει την ψαριά του.

Όταν ο καρχαρίας ανεβαίνει κάποια στιγμή μαζί με τα δίχτυα μέχρι το ύψος της κουπαστής, ο Νικ πιάνει με την παλάμη του το ρύγχος του καρχαρία και τον σπρώχνει με δύναμη προς τα κάτω.

Μάλιστα προς το τέλος της «υγρής διελκυστίνδας», ακούγεται ο ψαράς να βρίζει, με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο, τον καρχαρία, προτείνοντας του να προβεί σε σεξουαλικές περιπτύξεις με άλλα ζώα του είδους του.

Λίγο αργότερα ο καρχαρίας παραιτείται των προσπαθειών του και, αφήνοντας τα δίχτυα, επιστρέφει μέσα στο νερό.

Όπως σχολίασαν ο Νικ και ο πατέρας του Ντέιβιντ, στα τριάντα χρόνια της δουλειάς τους, έχουν έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι με καρχαρίες στα ανοικτά, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που αναγκάστηκαν να χειροδικήσουν!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση

X