ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:18
 

Η φάρσα του πατέρα που στοίχισε την κηδεμονία των παιδιών του

Στο βίντεο φαίνεται ο πατέρας να προσπαθεί να πείσει το γιο του ότι είναι υιοθετημένος

Newsroom K

Ένας άνδρας που κάνει δημοφιλή βίντεο στο διαδίκτυο έχασε την κηδεμονία των δυο παιδιών του.

Η Ρόουζ Χαλ, η βιολογική μητέρα των δύο μικρότερων παιδιών του Μάικ Μάρτιν, του 9χρονου Κόντι και της 12χρονης Έμμα, την προηγούμενη Δευτέρα δημοσίευσε ένα βίντεο με τον δικηγόρο της, Τιμ Κονλόν, λέγοντας ότι θέλει την κηδεμονία των παιδιών της τα οποία είχαν γίνει στόχοι για τις φάρσες του Μάικ και της δεύτερης συζύγου του, Χέδερ. Ο Μάικ και η Χέδερ απάντησαν με τη δημοσίευση ενός βίντεο απολογίας για τη φάρσα που έκαναν στον Κόντι, το γιό του Μάικ.

Το ζευγάρι κλαίει και υποστηρίζει ότι η οικογένεια βρίσκεται σε θεραπεία αφού δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική για το βίντεο.

Η κίνηση της βιολογικής μητέρας να τα απομακρύνει από τον πατέρα ζητώντας την κηδεμονία τους υποστηρίχτηκε από πολλούς χρήστες του διαδικτύου.

Οι «φάρσες» που έκανε το ζευγάρι στο περιελάμβαναν το σπάσιμο του Χ-box του με σφυρί, κατηγορίες ότι έβαψε το δωμάτιο του με σφυρί αλλά και ψέματα ότι είναι υιοθετημένος.

Στο βίντεο φαίνεται Μάικ να προσπαθεί να πείσει τον γιο του ότι είναι υιοθετημένος, να τον σπρώχνει και να ματώνει η μύτη του, να τον κατηγορεί ότι έβαψε όλο το δωμάτιο με μελάνι, ενώ δεν το έκανε, να τον βρίζει και να του φωνάζει. Τις περισσότερες φορές, ο Κόντι κατέληγε να κλαίει ή να ρίχνει κάτω πράγματα από τον θυμό του. Επίσης, σε κάποιο σημείο του βίντεο, ο 9χρονος απειλεί να αυτοκτονήσει. Η βιολογική μητέρα του Κόντι, Ρόουζ , μαζί με τον δικηγόρο της , ζητάει την έκτακτη κηδεμονία των παιδιών της.

Το ζευγάρι δημοσίευσε ένα απολογητικό βίντεο στις 22 Απριλίου «Αυτή ήταν η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου. Συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε κάνει τρομερά λάθη στην ανατροφή των παιδιών», αναφέρει η Χέδερ στο βίντεο. Στο βίντεο που προκάλεσε οργή, η Χέδερ εξηγεί ότι πρόκειται να ρίξει μελάνι στο δωμάτιο και μετά να κατηγορήσει τον Κόντι γι’ αυτό.

«Καταλαβαίνω και σέβομαι το πώς αισθάνεται ο καθένας. Δημοσιεύσαμε πράγματα στο διαδίκτυο που δεν έπρεπε να είναι εκεί και κάναμε πράγματα που δεν έπρεπε να κάνουμε», αναφέρει ο Μάικ. Ωστόσο, το ζευγάρι ακόμα συνεχίζει να υποστηρίζει ότι έκανε πλάκα. «Θα το γράψεις χίλιες φορές. Θα πρέπει να πουλήσεις όλα σου τα παιχνίδια», λέει ο Μάικ στο βίντεο που ανέβασε.

Τελικά, το ζευγάρι αναγκάστηκε να δημοσιεύσει μια απολογητική δήλωση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

«Βαλκανική άνοιξη», διαδηλώσεις σε Σερβία, Αλβανία, Μαυροβούνιο

«Το νέο φρούτο εποχής να εφαρμοστεί και εδώ. Κάποιος να αυτοανακυρηχθεί πρόεδρος, βλέπε Βενεζουέλα, και ...»
CGA  |  13:57

Δημοκρατία εναντίον Κομισιόν για το χαλλούμι

«O "Κύπριος" Επίτροπoς τί κάνει για το θέμα? Έκανε κάτι υπέρ των συμφερόντων μας ή προτιμά να το διασυνδέει ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:38

Κλείδωσε ψηφοδέλτιο, είδε και τον Πρόεδρο ο ΔΗΣΥ

«Εκείνος που θα βρει πόσα στότσια περιέχει ο κατάλογος των υποψηφίων του ΔΗΣΥ, κερδίσει μια φλαούνα! »
ΑΚΑ  |  09:26

Απαντά στα καρφιά Κοτζιά ο Άντρος

«Κύριε Κοτζιά, ο Άντρος δεν μπορεί να διαψευσθεί γιατί ναι μεν δεν ήταν ο ίδιος παρών, είχε όμως τον ...»
ΑΚΑ  |  09:22

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση

X