ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι του

34χρονος ιδιοκτήτης πρακτορείου στοιχημάτων στο Κολόσσι

ΚΥΠΕ

Με μώλωπες και εκδορές κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού 34χρονος ιδιοκτήτης πρακτορείου στοιχημάτων, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τέσσερις κουκουλοφόρους που εισήλθαν δια της βίας στην οικία του, στο Κολόσσι.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της Αστυνομίας, σύμφωνα με την καταγγελία, οι τέσσερις άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν, γύρω στις 23:00, στην οικία όπου διαμένει ο 34χρονος με τη συμβία του και αφού τον κτύπησαν, εγκατέλειψαν τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Ο 34χρονος μεταφέρθηκε από φιλικό του πρόσωπο σε ιδιωτική κλινική της πόλης, όπου νοσηλεύεται με μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του.
 
Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει το θύμα, ένας εκ των δραστών κρατούσε μαχαίρι και ένας άλλος πιστόλι. Ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε.
 
Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου, μαχαιροφορία, παράνομη είσοδο σε κατοικία, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση