ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πέραν των 2.000 χιλιάδων πορνογραφικού υλικού καίνε 44χρονο

Συνελήφθη το Σάββατο και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση

ΚΥΠΕ

Μια από τις σοβαρότερες υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία μετά τη σύλληψη 44χρονου από τη Λεμεσό. Ο συλληφθείς θα παραμείνει υπό κράτηση για περίοδο οκτώ ημερών με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ενώπιον του οποίου προσήχθη σήμερα.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη σε δηλώσεις στη Λεμεσό, είπε ότι διερευνώνται συγκεκριμένα οκτώ αδικήματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Τα αδικήματα αφορούν την κατοχή, την απόκτηση και τη διάθεση παιδικού πορνογραφικού υλικού.
 
Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, υπάρχει ένα ογκωδέστατο πορνογραφικό υλικό, αφού από τις εξετάσεις που έχουν γίνει φαίνεται να υπάρχουν πέραν των δυο χιλιάδων αρχείων με υλικό.
 
Μετά από συνεργασία με την Ιντερπόλ συγκεκριμένης χώρας, όπως είπε, διερευνήθηκαν, η οικία και αλλά υποστατικά του 44χρονου από τα οποία παραλήφθηκαν διαφορά τεκμήρια.
 
Με βάση τις πληροφορίες που διαβιβάστηκαν, ο 44χρονος φέρεται -όπως είπε ο κ. Αγγελίδης- να είναι μέλος κυκλώματος, το οποίο διακινεί παιδικό πορνογραφικό υλικό.
 
Χθες ανακρινόμενος, σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, ανέφερε ότι κατείχε μεν το υλικό, ενώ έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.
 
Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι διεξάγονται έρευνες ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει και υλικό που να αφορά την Κύπρο.


 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X