ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

7ήμερη κράτηση για την υπάλληλο της ΣΠΕ Τροόδους

Η 38χρονη ύποπτη για κλοπή 41.000 ευρώ λιποθύμησε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική

Διάταγμα κράτησης 7 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον της 38χρονης υπαλλήλου της ΣΠΕ Τροόδους, που συνελήφθη χθες για απόσπαση 41.000 ευρώ από εταιρεία.

Κατά την έξοδό της από την αίθουσα του δικαστηρίου, η 38χρονη λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική για περίθαλψη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο δικαστήριο ο ανακριτής της υπόθεσης, η 38χρονη υπάλληλος της ΣΠΕ είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια να διαχειρίζεται τις καταθέσεις της συγκεκριμένης εταιρείας.

Όπως διαπιστώθηκε, από την 1η Δεκεμβρίου 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015, σε 43 περιπτώσεις καταθέσεων, το χρηματικό ποσό που ανέλαβε να καταθέσει η ύποπτη δεν ήταν το ίδιο με αυτό που εμφανιζόταν στους λογαριασμούς της εταιρείας. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι συνολικά από τις καταθέσεις της εταιρείας έλειπαν 41.000 ευρώ, ενώ δεν είχαν αποσταλεί οι σχετικές αποδείξεις των καταθέσεων.

Χθες ο παραπονούμενος παρέδωσε στην ύποπτη για κατάθεση χρηματικό ποσό 4.800 ευρώ σε χαρτονομίσματα, κέρματα και επιταγές ενώ από έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει κατάθεση μόνο 3.800 ευρώ, με τα χίλια ευρώ που έλειπαν να εντοπίζονται στην τσάντα της 38χρονης.

Ανακρινόμενη η ύποπτη παραδέχθηκε ότι τα χίλια ευρώ αποτελούσαν μέρος των χρημάτων που παρέλαβε από τον παραπονούμενο, ωστόσο δεν έδωσε εξηγήσεις για τις 41.000 ευρώ που υπολείπονταν από τους λογαριασμούς της εταιρείας.

Η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση στην 7ήμερη κράτηση της 38χρονης, εναντίον της οποίας διερευνάται υπόθεση κλοπής 41.000 ευρώ, κλοπής από αντιπρόσωπο και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Κατά την έξοδό της από την αίθουσα του δικαστηρίου, η 38χρονη έχασε τις αισθήσεις της για λίγα λεπτά και μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο δικαστήριο σήμερα 16 άτομα για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση