ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπάλληλοι ξενοδοχείου καταχράστηκαν 11.000 ευρώ από κάρτες wi-fi

Υπάλληλοι ξενοδοχείου καταχράστηκαν 11.000 ευρώ από κάρτες wi-fi

ΚΥΠΕ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους, αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα τέσσερις Ελληνοκύπριοι και ένας αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από υπάλληλο, πλαστογραφίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από διευθύνοντα σύμβουλο εταιρείας, η οποία διαχειρίζεται ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα, ότι από την 1/4/2014 μέχρι τις 30/10/2015 οι υπάλληλοι του χώρου υποδοχής του ξενοδοχείου καταχράζονταν χρήματα από τις πωλήσεις καρτών Wi – Fi και από τις εισπράξεις που αφορούσαν στα late check out.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το συνολικό ποσό που καταχράστηκαν τα πέντε άτομα ανέρχεται στις 11.000 ευρώ.

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνελήφθηκαν χθες πέντε άτομα, τρεις γυναίκες ηλικίας 33, 36 και 38 χρονών, ένας άνδρας 39 χρόνων και ένας αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ηλικίας 33 χρόνων. Οι πέντε συλληφθέντες κατάγονται από κοινότητες της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.
 
Οι συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.
 
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X