ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λάρνακα: Κρατώντας βαριοπούλα πήγε για ληστεία

To ποσό που απέσπασε ο 20χρονος ανέρχονταν γύρω στα 200 ευρώ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Κρατώντας στα χέρια βαριοπούλα, κουκουλοφόρος, 20 περίπου χρόνων, κατάφερε να ληστέψει περίπτερο που βρίσκεται στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 04:30 σήμερα τα ξημερώματα, νεαρός ηλικίας περίπου 20 χρόνων, φορώντας κουκούλα, γάντια και κασκόλ και κρατώντας στα χέρια βαριοπούλα (μάτσα), εισήλθε σε περίπτερο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Ο νεαρός έβαλε την τσάντα που κρατούσε στον πάγκο του περιπτέρου και απειλώντας την υπάλληλο με τη βαριοπούλα της είπε «δως μου τα ριάλια σου». Η κοπέλα έβγαλε από το ταμείο τις εισπράξεις της νύχτας που ανέρχονταν γύρω στα 200 ευρώ και τα έβαλε στην τσάντα.

Στη συνέχεια ο νεαρός βγήκε από το περίπτερο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν έρευνες.

Το περίπτερο διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο θα εξετάσει η Αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του ληστή.

Η κοπέλα έδωσε περιγραφή του νεαρού στην Αστυνομία και σύμφωνα με τα λεγόμενα της, φαίνεται να είναι Κύπριος αφού – όπως ανέφερε - της μίλησε με κυπριακή προφορά και ηλικίας 20 περίπου χρόνων.

Ο νεαρός ληστής αναζητείται από την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση