ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μπούκαρε σε αρτοποιείο κρατώντας μαχαίρι

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην Πάφο για την υπόθεση ληστείας εναντίον αρτοποιείου που βρίσκεται στη λεωφόρο Αγαπήνωρος.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η καταγραφή των εικόνων από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το αρτοποιείο.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, πρόκειται για άντρα κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75-1.80μ. περίπου, ο οποίος φορούσε φούτερ, χρώματος σκούρου με ρίγες και είχε κρεμασμένο στο λαιμό του, τσαντάκι μέσης χρώματος σκούρου.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα σήμερα, σε αρτοποιείο στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κατά τον πιο πάνω χρόνο, θεάθηκε από τις δύο υπαλλήλους του αρτοποιείου, άγνωστος άντρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του και με αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε, θρυμμάτισε την κύρια γυάλινη είσοδο του υποστατικού.

Ακολούθως, αφού έκλεψε μια εκ των δύο ταμειακών μηχανών, η οποία περιείχε άγνωστο αριθμό χαρτονομισμάτων, τράπηκε σε φυγή πεζός.

Οι δύο γυναίκες υπάλληλοι, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του δράστη, διέφυγαν από την πίσω πόρτα του καταστήματος.

Σημειώνεται ότι είναι η 3η φορά που μέσα σε 20 μέρες διενεργείται ένοπλη ληστεία στον ίδιο φούρνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση