ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπουργείο Υγείας: Λειτουργούν κανονικά τα δημόσια νοσηλευτήρια

Τα Δημόσια Νοσηλευτήρια όλων των επαρχιών δέχθηκαν 541 επισκέψεις στα ΤΑΕΠ

ΚΥΠΕ

Με 541 επισκέψεις στα ΤΑΕΠ, 101 εισαγωγές, 12 επεμβάσεις, 3 τοκετούς και 4 παραπομπές στον ιδιωτικό τομέα διεξήχθη η χθεσινή μέρα στα δημόσια νοσηλευτήρια σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το οποίο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η λειτουργία τους σε όλες τις επαρχίες κύλησε ομαλά έως αργά το μεσημέρι σήμερα.

«Σύμφωνα με την ενημέρωση που το Υπουργείο Υγείας έχει έως αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, 16 Μαρτίου 2016 η λειτουργία των δημόσιων νοσηλευτηρίων σε όλες τις επαρχίες κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

«Οι κρίσιμες Υπηρεσίες, όπως είναι οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, οι αιμοκαθάρσεις, οι μεταγγίσεις, οι χημειοθεραπείες, οι ενδοσκοπήσεις και οι τοκετοί, λειτούργησαν κανονικά και όλα τα επείγοντα περιστατικά αντιμετωπίσθηκαν άμεσα», αναφέρεται.

Προστίθεται ότι «όλα τα επείγοντα περιστατικά, είτε αυτά εισήχθησαν μέσω των Τμημάτων Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) είτε ήταν εσωτερικοί ασθενείς, αντιμετωπίσθηκαν άμεσα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

Τα Δημόσια Νοσηλευτήρια όλων των επαρχιών δέχθηκαν 541 επισκέψεις στα ΤΑΕΠ, έγιναν 101 εισαγωγές και διενεργήθηκαν 12 χειρουργικές επεμβάσεις και 3 τοκετοί. Παράλληλα, μέχρι τις 7:30 π.μ. της 16ης Μαρτίου 2016, παραπέμφθηκαν τέσσερα (4) περιστατικά στον ιδιωτικό τομέα, αναφέρει η ανακοίνωση.

Το Υπουργείο Υγείας «ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία και διαβεβαιώνει τους ασθενείς ότι παρακολουθεί στενά την κατάσταση και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξυπηρέτησή τους και την ελαχιστοποίηση των όποιων προβλημάτων ενδεχομένως ανακύπτουν».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση