ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:48
 

Σύσκεψη στο Προεδρικό για την απεργία των νοσηλευτών

Μέλη της ΠΑΣΥΝΟ συνεχίζουν για τρίτη εβδομάδα την επ΄ αόριστον απεργία

Newsroom K

Στο επίκεντρο βρίσκονται τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον τομέα της υγείας, αφού οι νοσηλευτές – μέλη της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών συνεχίζουν για τρίτη εβδομάδα την επ΄ αόριστον απεργία.

Σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Προεδρικό, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα συμμετέχουν ο Υπουργός Υγείας, ο Υπουργός Οικονομικών, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, αλλά και τεχνοκράτες.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε πως προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι να μην προκύψει πρόβλημα με την υγεία των ασθενών, τονίζοντας πως η Κυβέρνηση θα πράξει ότι είναι δυνατόν για να συνεχίσει να λειτουργεί ο τομέας της υγειάς.

Κληθείς να σχολιάσει τις κινητοποιήσεις των νοσηλευτών, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι το δικαίωμα στην απεργία δεν αμφισβητείται και υπογράμμισε πως η κλιμάκωση των μέτρων από την ΠΑΣΥΝΟ δεν μπορεί να φέρει επιθυμητά αποτελέσματα.

Ερωτηθείς κατά πόσον η Κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει στην πρόσληψη νοσηλευτών για κάλυψη των κενών που έχουν παρουσιαστεί, ο κύριος Χριστοδουλίδης απάντησε ότι δεν θέλει να προκαταλάβει τις όποιες αποφάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι νοσηλευτές – μέλη της ΠΑΣΥΝΟ σε χθεσινές επαρχιακές συνελεύσεις αποφάσισαν την κλιμάκωση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων και συνέχιση της επ΄αόριστον απεργίας, η οποία άρχισε στις 15 Μαρτίου

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση