ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Ο Τ. Παπαδόπουλος δεν αναμίχθηκε σε κανένα σκάνδαλο»

Αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος

ΚΥΠΕ

«Ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν αναμίχθηκε σε κανένα σκάνδαλο»


«Ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε σχέση ή ανάμιξη σε οποιοδήποτε σκάνδαλο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος.

Το Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», αποδίδοντας στην εφημερίδα και στο Δήμαρχο Πάφου «απέλπιδα προσπάθεια να σπιλώσουν τη μνήμη του Τάσσου Παπαδόπουλου και να αποκομίσουν μικροπολιτικά ή μικροκομματικά οφέλη».

Αναφέρεται, επίσης, σε «λασπολογία», η οποία είναι -όπως γράφει- «καταδικαστέα αλλά και ανήθικη, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ότι συκοφαντούν ένα νεκρό που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος.

Η ανακοίνωση απαντά στο σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», που αναφέρεται στον Τάσσο Παπαδόπουλο.

Ο «Πολίτης» γράφει στο δημοσίευμά του, μεταξύ άλλων, ότι ο Δήμαρχος Πάφου υποστηρίζει: «Θα πρέπει μεταξύ άλλων να διερευνηθεί η εμπλοκή του πρώην Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου και των μυστικών συναντήσεων που αυτός είχε στην Αθήνα με την οικογένεια Μπόμπολα, μαζί με τον στενό του συνεργάτη Χρύση Παντελίδη, ενώ ρόλο διαμεσολαβητή φαίνεται να διαδραμάτιζε ο επίσης στενός συνεργάτης του Τάσσου, Πολάκης Σαρρής».

Το Κέντρο Μελετών αναφέρει ότι «η λάσπη και η συκοφάντηση δεν μπορούν να πλήξουν το κύρος και την υστεροφημία του Τάσσου Παπαδόπουλου, που έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κυπριακού και του απανταχού ελληνισμού».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση