ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στις 10 Μαΐου η ποινή στον Γ.Κατσαρή για τον θάνατο της συζύγου του

Το έγκλημα σημειώθηκε τον περασμένο μήνα σε αγρόκτημα στα Περβόλια

ΚΥΠΕ

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου θα επιβάλει στις 10 Μαΐου 2016 ποινή στον Γιάγκο Κατσαρή, 80 χρόνων, ο οποίος το περασμένο μήνα, σκότωσε τη σύζυγο του Ζωή Κατσαρή, 77 χρόνων, στα Περβόλια.

Ο 80χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου και παραδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με θύμα τη σύζυγό του. Κατά την απαγγελία της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας και ερωτηθείς από την Κατηγορούσα Αρχή εάν παραδέχεται ο Κατσαρή, απάντησε «μάλιστα».

Στην κατηγορία της παράνομης κατοχής του περιστρόφου, ο 80χρονος αρνήθηκε ότι κατείχε παράνομα το όπλο, ενώ αρνήθηκε και την κατηγορία της παράνομης μεταφοράς του περιστρόφου, λέγοντας πως πήρε το περίστροφο για να το κρύψει στο περβόλι.

Ύστερα από την παραδοχή του Κατσαρή, το Κακουργιοδικείο όρισε την υπόθεση για ανάγνωση γεγονότων και επιβολής ποινής στις 10 Μαΐου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 3ης Μαρτίου 2016, ο 80χρονος με πέντε πυροβολισμούς από περίστροφο επέφερε το θάνατο της 77χρονης συζύγου του, μπροστά στα μάτια της οικιακής βοηθού, στο αγρόκτημα όπου διέμενε κοντά στο Πύργο της Ρήγαινας στα Περβόλια.

Στο σπίτι βρισκόταν επίσης την ώρα του φόνου και ο Σάββας Κατσαρής, γιος του 80χρονου ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Το ζευγάρι είχε τα τελευταία χρόνια οικονομικές διαφορές και αρκετά συχνά καυγάδιζαν για χρήματα.

Τα μέλη της αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή εντόπισαν την 77χρονη να κείτεται νεκρή έξω από την καγκελόπορτα του σπιτιού. Στο μέρος βρίσκονταν ο ύποπτος, ο γιος του ο οποίος είχε ήδη παραλάβει το όπλο και η οικιακή βοηθός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση