ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έτοιμα τα βιβλιάρια για τους νέους φηφοφόρους

Από τα Γραφεία των Επάρχων μπορούν να τα παραλάβουν οι πολίτες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στα Γραφεία των Επάρχων βρίσκονται από την Πέμπτη το απόγευμα τα βιβλιάρια των νέων εκλογέων για τις επερχόμενες βουλευτικές του Μαΐου. Οι πολίτες μπορούν να αποταθούν στους Κοινοτάρχες της κοινότητας ή ενορίας τους για την παραλαβή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γεν. Εφόρου Εκλογών

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών επιθυμεί να ανακοινώσει ότι τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων που γράφτηκαν στον συμπληρωματικό εκλογικό κατάλογο της 2ας Απριλίου 2016 ετοιμάστηκαν και έχουν ήδη διαβιβασθεί στους οικείους Κοινοτάρχες. Γι’ αυτό, καλούνται οι νέοι εκλογείς να φροντίσουν να τα παραλάβουν από τον Κοινοτάρχη της κοινότητας ή της ενορίας τους.

Σημειώνεται ότι τα εκλογικά βιβλιάρια, θα βρίσκονται στα χέρια των Κοινοταρχών μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης 20 Μαΐου 2016 και, στη συνέχεια, θα επιστραφούν στα Γραφεία των Επάρχων, από όπου θα μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι εκλογείς, ακόμα και την ημέρα των εκλογών.

Υπενθυμίζεται σχετικά ότι, μετά από τροποποίηση του Εκλογικού Νόμου, κάποιος μπορεί να ψηφίσει αφού παρουσιάσει το εκλογικό βιβλιάριο ή το δελτίο ταυτότητάς του, νοουμένου ότι είναι εγγεγραμμένος στον εκλογικό κατάλογο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση